Webshop

Als u een website of webshop heeft, wilt u natuurlijk dat uw klanten een zo goed mogelijk beeld krijgen van hetgeen u levert. Het product fysiek vasthouden en van alle kanten bekijken kan alleen in de winkel. Op de website heeft de klant meestal slechts 2 of 3 foto’s om te beoordelen. Hoe prettig zou het zijn als uw klant, middels een productrotatie, het product wel rondom kan bekijken?  Waardoor uw klant een betere beleving van uw unieke product krijgt. En wat zou dat kunnen betekenen voor uw conversie?

360 graden productfotografie

Door uw product in 360 graden te fotograferen is het op uw website wel van alle kanten goed te bekijken en kan men zelf het product ronddraaien en inzoomen, zodat alle details goed zichtbaar zijn.

GGPKG Preview ImageGGPKG Preview Image
GGPKG Preview ImageGGPKG Preview Image

Hotspot

Het is mogelijk om bij uw productpresentatie specifieke informatie te geven. In de foto’s kunnen gebieden / vlakken worden gedefinieerd waarop de kijker kan klikken, hotspot genaamd. Als men een hotspot aanklikt verschijnt er specifieke informatie. Dit kan bijvoorbeeld een tekstvenster zijn of een filmpje, maar ook een geluid of een andere detail foto. Op deze manier kunt u meer informatie geven over het onderdeel  of materiaal.

Fotostudio 

In onze eigen professionele fotostudio hebben wij alle middelen voorhanden om ervoor te zorgen dat uw product volledig en aan alle kanten helemaal tot zijn recht komt.

Onze industriële draaitafel kan objecten tot 750 kilo en met een grootte van 3 meter doorsnee met gemak verwerken en daarnaast draaien wij onze hand ook niet om voor de kleinere objecten.