Wie is Product Foto Draait Door?

Product Foto Draait Door is een onderdeel van Carlo Stevering Fotografie uit Doetinchem (Gelderland). Wij hebben ruim 10 jaar ervaring binnen de zakelijke fotografie en staan voor het beste resultaat, de hoogste resolutie en het scherpste beeld.

Carlo Stevering Fotografie richt zich voornamelijk op zakelijke fotografie. Voor diverse grote en kleine bedrijven verzorgen wij de bedrijfsfotografie, zakelijke portretten, profielfoto’s, netwerkbijeenkomsten en reclamefotografie. Daarnaast hebben wij zeer uitgebreide kennis en veel technische ervaring met productfotografie en bieden wij nu ook het innovatieve 360 graden fotografie aan.

Mrs. 360

GGPKG Preview ImageGGPKG Preview Image

Wendy Stevering is sinds de oprichting van Carlo Stevering Fotografie naast haar toemalige eigen werk als account- en productmanager op diverse vlakken binnen de organisatie betrokken geweest.

Door de groei van het bedrijf en de steeds grotere interesse in fotografie heeft Wendy in 2017 de stap gemaakt om zich ook zelf als fotograaf te gaan bekwamen. Met het behalen van de basisopleiding aan de Fotovakschool in Apeldoorn is indertijd de eerste stap gezet om daadwerkelijk als fotograaf inzetbaar te zijn. Na het volgen van de Vakopleiding Fotografie en diverse masterclasses heeft zij zich verder ontwikkeld.

Sinds 2018 is zij mede eigenaar van Carlo Stevering Fotografie en staat ze tevens aan de basis van Product Foto Draait Door. Deze twee bedrijven versterken elkaar, waarbij geen uitdaging uit de weg wordt gegaan. Haar ambitie is om met deze revolutionaire mogelijkheid van fotografie een nieuwe markt te veroveren, waarbij perfecte 360 graden fotografie het ijkpunt is.

De uitspraak van de bekende fotograaf Aaron Siskind beschrijft precies het gevoel waarom Wendy fotografie in haar hart heeft gesloten.

“Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… it remembers little things, long after you have forgotten everything.”

Mr. 360

GGPKG Preview ImageGGPKG Preview Image

Carlo Stevering heeft al van kinds af aan een fascinatie voor beeld en fotografie. In 1985 kocht hij van zijn eerst verdiende loon zijn eigen camera, een analoge Nikkormat. Met deze camera maakte hij  foto’s van zijn eigen belevingswereld. Al snel daarna volgde de eerste mensen die Carlo vroegen een bijeenkomst (receptie, verjaardag, bruiloft) vast te leggen.

In de periode dat Carlo werkzaam was voor diverse bedrijven bleef fotograferen zijn grote passie. Doordat de camera bleef lonken heeft Carlo de opleiding tot fotograaf aan de Fotoacademie in Amsterdam gevolgd. Om daarna in 2008 de stap te zetten om volledig als zelfstandig fotograaf verder te gaan. Niet lang daarna kwam de eerste eigen fotostudio die ruimte gaf om zich verder als professioneel fotograaf te ontwikkelen. De huidige studioruimte voorziet in alle mogelijkheden voor productfotografie en is zeker ook geschikt om (groepen) personen te fotograferen. Inmiddels is Carlo Stevering Fotografie een begrip binnen de zakelijke markt. Tevens wordt hij veelvuldig gevraagd voor diverse bedrijfsreportages.

Tegenwoordig is een camera onlosmakelijk met Carlo verbonden en gaat hij nog maar zelden zonder een van zijn Nikon camera’s de deur uit.

“Door te doen waar ik me goed bij voel, kan ik pure fotografie laten zien. Met oog voor detail in combinatie met mijn uitgebreide ervaring kan ik de unieke foto laten ontstaan”.