Personal pair schoenen

De ambachtelijke schoenproducent  Kops Schoenen uit Schaijk heeft in samenwerking met Schoenmode Jeannette uit Gaanderen een gepersonaliseerd paar schoenen gemaakt voor Carlo.

De foto op de schoen is uiteraard door Carlo Stevering Fotografie zelf gemaakt. De complete foto is inclusief zijn handtekening in photoshop bewerkt en bij Kops Schoenen aangeleverd. De beide dochters zijn er erg trots op dat papa nu paradeert met hun portret.

De schoenen hebben we direct op de draaischijf gezet en er een mooie 360 graden foto van gemaakt. De foto’s hieronder zijn door Kops Schoenen zelf gemaakt. Super om te zien hoe vakmensen de schoenen produceren.

Ook een Personal Pair? Informeer eens bij Schoenmode Jeanette naar de mogelijkheden. Brede of smalle voet, hoge of lage schoen? Er zijn verschillende leestsoorten mogelijk en zij hebben een passerie tot hun beschikking! Geen kwaliteitsfoto voor handen? Daar zijn wij natuurlijk de specialist in 😉. Zo kunnen wij samen het complete “plaatje” voor u verzorgen.

Voor iedere voet een passende schoen!

#kops #vakwerk #ambacht #personalpair #gaanderen #doetinchem#fotoopschoen #achterhoek

GGPKG Preview ImageGGPKG Preview Image