Nieuw tenue de Graafschap

Voetbalclub De Graafschap heeft voor het komende seizoen 2019 – 2020 hun nieuwe voetbaltenue gepresenteerd.

De voetballers Gregor Breinburg en Ralf Seuntjes  zijn bij ons in Doetinchem in de fotostudio geweest om met het nieuwe thuis en uittenue op de foto te gaan. We hebben ze uiteraard in 360 graden op de foto gezet. Hierdoor is het tenue echt van alle kanten goed te bekijken. Daarnaast hebben wij de detail foto’s van het tenue geschoten.

Ralf Seuntjes

Met de komst van Ralf Seuntjes heeft De Graafschap een nieuwe aanvalsleider gecontracteerd. De 30-jarige spits maakt de overstap van VVV-Venlo naar De Vijverberg en heeft voor 2 seizoenen getekent.

“De supporters zijn hier altijd fanatiek en de wedstrijden zijn heel sfeervol. Dat wil ik komend seizoen graag zelf meemaken. Daarbij spreken de ambities van de club om direct terug te keren in de Eredivisie mij aan.”

Gregor Breinburg

Gregor Breinburg, de 27-jarige middenvelder, die de jeugdopleiding grotendeels bij de Superboeren doorliep, komt over van Sparta Rotterdam en heeft een contract voor 1 seizoen getekend, met een extra optiejaar.

“Ik heb een goed gevoel bij De Graafschap. Heb hier 12 jaar gespeeld en ken nog steeds veel mensen binnen de club. De steun van de supporters is ongelooflijk. Samen met hen wil ik een mooie tijd beleven.”