Update:

Nikki heeft de landelijke finale van Miss Beauty of The Netherlands gewonnen!! Gefeliciteerd. In oktober 2019 heeft ze daarom Nederland mogen vertegenwoordigen in de Filipijnen waar ze met een plek in de top 10 een waanzinnig resultaat heeft gehaald.

Miss Beauty of the Netherlands / Miss Earth

Miss Beauty of the Netherlands staat voor de krachtige jonge vrouw die straalt van binnen en daardoor ook van buiten. Deze jonge vrouw houdt van Beauty, Fashion, Social Media & Sports. Daarnaast is ze erg begaan met de natuur en het milieu.

Heb je het al voorbij zien komen? Nikki Prein uit Kilder heeft de titel Miss Beauty of Gelderland 2019 gewonnen en mag nu meedoen aan de landelijke finale voor Miss Beauty of  The Netherlands. Daarbij heeft ze ook nog de titel Miss Photogenic of Gelderland 2019 gewonnen. En hoe fotogeniek ze wel niet is hebben wij zelf mogen ervaren. Nikki is voor een glamourshoot bij ons in de fotostudio in Doetinchem geweest. Wauw, ze is gewoon prachtig op iedere foto. Het was dan ook nog een hele, wel erg leuke, klus om uit te zoeken welke foto’s nu de allermooiste zijn.

Nikki had een grote koffer met allerlei verschillende kledingstijlen mee. We hebben haar dan ook met diverse achtergronden in wisselende kledingsets gefotografeerd. Door alleen al de achtergrond kleur te veranderen krijg je direct een heel ander effect en zelf ben ik erg fan het gebruik van de windmachine om de haren een beetje te laten wapperen. We willen jullie natuurlijk niet onthouden welke wij het mooiste vinden, kijk je mee?